Fasade

Med erfarne blikkenslagere tilbyr vi flere tjenester relatert til fasade. Vårt verksted kan produsere beslag i de aller fleste metaller, og våre blikkenslagere kan hjelpe med alt fra montering av komposittplater eller fasadekasetter til beslag. Om du har spesielle ønsker for din fasade kan du lese mer om de tjenestene vi oftest hjelper med nedenfor, eller ta kontakt med oss om du har spørsmål om fasade.

Komposittplater

Vi kan hjelpe med alt fra montering og tilskjæring av standard komposittplater til produksjon av komposittplater i foretrukne metaller. Vi hjelper også med montering ved behov, og har erfaring med både innen- og utendørs komposittplater.

Les mer om komposittplater

Fasadeklening

Våre blikkenslagere og vårt verksted kan hjelpe med fasadekledning for alt fra privatboliger til større bygg. Vi jobber primært med fasadekledning av metaller, som korrugerte fasadeplater og bånd- og skivetekkede fasader. Men har også erfaring med komposittplater i plast.

Les mer om fasadekledning

Fasadebesalg

Vi kan produsere absolutt alle former for fasadebeslag. Fra dørbeslag til vindusbeslag, kantbeslag, mønebeslag og luftebeslag. Vårt verksted kan produsere beslag i de aller fleste metallsorter, og vi kan levere spesifikke fasadebeslag for alt fra normale fasader til kompliserte strukturer.

Les mer om fasadebesalg

Komposittplater

Mange større bygg og boliger velger komposittplater til fasader. Vi har jobbet med komposittplater til fasader for mang et bygg, og har solid erfaring med de fleste materialvalg fra plast til de fleste typer metaller. Med eget verksted kan vi også utforme komposittplater i det metallet du foretrekker, kappe de til ønsket spesifikasjon og få disse levert til byggeplasser over hele landet ved behov.

Om det også er ønskelig at vi skal forestå montering jobber vi primært i Oslo og omegn, men du er velkommen til å kontakte oss om du ønsker vår bistand til montering av komposittplater utenfor disse områdene.

Komposittplater for interiør og eksteriør

Hovedmengden av oppdrag for komposittplater er til eksteriør og fasade, men vi har også erfaring med utforming og montering av komposittplater til interiør. Om du ønsker noe mer personlig enn gips, betong eller trevegger inne kan vi levere og montere komposittplater i de metallene du foretrekker for å gi interiøret et ekstra personlig preg.

Verksted med 130 års erfaring

Vårt firma ble etablert i 1890 av Andreas Andersen og ble overtatt av Sigfred Bentzen Andersen i 1918. I dag drives vi av fjerde generasjon Bentzen, og vi har hatt verksted hele tiden og produsert alt fra smijernsprodukter til kjøkkenbenker og fasadeplater på bestilling. De første 20 årene var det så mange bestillinger at nesten alt arbeide foregikk på vårt verksted.

Vi har tatt vare på tradisjonene, og har til enhver tid fokusert på å holde oss oppdatert gjennom kontinuerlig videreutdanning. Så om du ønsker standard komposittplater, eller noe med et helt personlig preg.

Fasadekledning

Fasadekledning kan være i alt fra laftet tømmer til marmor og metaller. Vi har spesialisert oss på fasadekledning innenfor komposittplater av metaller, fasadekasetter og metallplater. Med lang erfaring i å samarbeide både med byggentreprenører og arkitekter samt vårt egne verksted for utforming av komposittplater og fasadekasetter hjelper vi gjerne til med fasadekledning av alt fra privatboliger til større bygg.

Eget verksted for produksjon av fasadekledning

Sigfred Bentzen & Sønn AS har eget verksted med 130 års erfaring som produserer fasadekledning og fasadebeslag etter spesifikasjoner. Vi kan produsere fasadekledning i de aller fleste metaller, for eksempel aluminium, kobber, sink og stål. Vi produserer alt fra tynnplater til komposittplater og fasadekasetter utifra spesifikasjon.

Vi forestår også montering av fasadekledning i Oslo og omegn

Våre blikkenslagere har ved mange prosjekter også bistått med montering av fasadekledning. Spesielt ved behov for korrugerte fasadeplater, og for bånd- og skivetekkede fasader som krever god innsikt i blikkenslagerfaget.

Vi kan hjelpe med montering av fasadekledning i Oslo og omegn, men om du skulle ha behov og holder til litt utenfor dette må du gjerne ta kontakt. Om du ønsker å få fasadekledning i stil med taket, har vi også erfarne taktekkere som kan hjelpe.

Har du spørsmål om fasadekledning, eller ønsker vår hjelp - ta kontakt.

Fasadebesalg

Fasadebeslag benyttes ofte når fasade settes opp med fasadekasetter eller komposittplater for å sikre at fukt ikke trenger inn i bygningsmassen. Vårt verksted produserer skreddersydde fasadebeslag på bestilling, og våre erfarne blikkenslagere hjelper gjerne også med å montere fasadebeslag over hele Oslo og Akershus.

Fasadebeslag i alle metaller

Vårt verksted kan produsere fasadebeslag i alle typer metaller, men de vanligste forespørslene vi får er på aluminium, sink, kobber og stål. Sammen med våre fasadebeslag kan vi også produsere fasadeplater i ønsket utførelse og metallvalg, eventuelt komposittplater i metaller eller fasadekasetter - alt etter dine ønsker. Vi kan også produsere takrenner og nedløpsrør i tilsvarende metallvalg, slik at din fasade ser ut akkurat slik du ønsker.

Fasadebeslag i alle fasonger

Veggbeslag, vindusbeslag, beslag med lufting, dørbeslag, kanalbeslag - vi kan produsere alle typer beslag du ønsker. Vårt verksted har eksistert i 130 år, og vi har tatt vare på gamle tradisjoner samtidig som vi kontinuerlig holder oss oppdatert på nye tradisjoner. Dette gjør oss velegnet til å produsere fasadebeslag til alt fra eldre og verneverdige bygg opp til nybygg. Har du spørsmål om fasadebeslag, eller ønsker vår hjelp? Ta kontakt i dag!