Taktekker i Oslo og Akrehus

Sigfred Bentzen & Sønn AS er en taktekker som betjener kunder i Oslo og Akershus. Vi er en taktekker som utfører alt innen takarbeid, takomlegging og taktekking med stål og metaller. I tillegg til å være en taktekker har vi et eget blikkenslagerverksted. Kontakt Sigfred Bentzen & Sønn AS for mer informasjon om en seriøs taktekker til tekking av tak i Oslo og Akershus.

Blikkenslager og taktekker

En blikkenslager er en håndverker som lager beslag og detaljer til tak og ventilasjonsanlegg. Taktekking med metallplater er ofte en av hovedoppgavene til en blikkenslager i Oslo. En blikkenslager jobber med metaller i form av tynnplater. Eksempler på metaller en blikkenslager jobber med er kobber, sink og stål. I tilegg jobber en blikkenslager ofte med aluminium.

Til taktekking brukes ofte takstein, skifer og papp. En blikkenslager i Oslo arbeider både innendørs og utendørs. Arbeidssteder en blikkenslager jobber på inkluderer verksteder og forskjellige byggeplasser.

Taktekking

Takarbeider som en blikkeslager i Oslo ofte utfører, er tilvirkning og montering av beslag og takrenner. I tillegg er taktekking med takstein, skifer og plater av metall vanlige arbeidsoppgaver. Taktekking er et stort fagfelt. På større tak har ofte en blikkenslager montert beslag og takrenner. Dagens marked etterspør i økende grad mer bruk av tradisjonsrike materialer som zink, kobber og skifer til tekkeing. En blikkenslager i Oslo monterer også ofte taksikringsutstyr.

Kontakt Sigfred Benzen & Sønn AS om du trenger en profesjonell taktekker til tekking av tak i Oslo og Akershus.