Våre tjenester relatert til tak

Vi utfører alle typer taktekking i Oslo og Akershus, og har blikkenslagere og taktekkere med lang erfaring. Vi har solid erfaring med de aller fleste typer tak, fra privatboliger til næringskomplekser, og kan jobbe med de aller fleste materialer. Vi har også eget verksted som kan produsere takplater og beslag ved behov.

Taklekkasje

Vi kan hjelpe til å identifisere taklekkasje, gi råd og stå for utbedringer av taklekkasje på alt fra privatboliger til næringskomplekser. Vi produserer også spesialtilpassede beslag ved behov, som ofte er nok til å stoppe taklekkasjer.

Les mer om taklekkasje

Taksikring

Taksikring slik at taket blir farbart for alt fra feiere til fellesarealer er underlagt strenge regler og krav. Vi har ekspertisen og hjelper med taksikring ut i fra ditt behov. Vi kan bistå med taksikring på alt fra privatboliger til næringskomplekser.

Les mer om taksikring

Snøfangere

Snøfangere er et viktig tiltak for taksikring som vi alltid anbefales at kommer på plass. Dette sikrer alle som eventuelt måtte befinne seg under taket fra fallende snø og is, og med 125 års erfaring med norske forhold er vi påpasselige med å gi deg riktig løsning.

Les mer om snøfangere

Rehabilitering av tak

Vi forestår rehabilitering av tak i Oslo og Akershus. Vårt fokus ligger på ryddige prosesser og god dialog med våre kunder samtidig som vi alltid skal levere topp kvalitet på rehabilitert tak.

Les mer om rehabilitering av tak

Takrenner og nedløpsrør

Uansett om du ønsker standard takrenner i plast eller om du vil ha skreddertilpasset i spesifikke metaller, så kan vi hjelpe med alt fra prosjektering via produksjon til montering av takrenner.

Les mer om takrenner