Takrenner og nedløpsrør

Som blikkenslagere er vi spesialister på takrenner og nedløpsrør, og kan hjelpe med alt fra prosjektering til montering og om nødvendig også service på takrenner og nedløpsrør. Vi kan montere takrenner og nedløpsrør på alt fra private boliger til større næringsbygg, og vi tar oppdrag i hele Oslo og omegn. Skulle du ha behov for takrenner og nedløpsrør i nærheten av disse fylkene er du selvfølgelig velkommen til å ta kontakt.

Takrenner og nedløpsrør slik du ønsker de

Takrenner og nedløpsrør har en stor effekt på hvordan ditt hus ser ut. Uansett om du ønsker ferdig fabrikkerte takrenner og nedløpsrør, eller om du ønsker skreddersydde variasjoner i spesifikke metaller kan vi hjelpe. Vi har eget verksted hvor vi kan produsere etter dine spesifikasjoner, og erfarne blikkenslagere som monterer takrenner og nedløpsrør i henhold til forskrifter, og mest mulig forsvarlig.

Sigfred Bentzen & Sønn AS har 130 år med erfaring og tradisjoner, noe som også gjør at vi har erfaring fra alle typer tak, fasader og materialer. Dette gjør oss blant annet godt egnet til å jobbe på eldre og verneverdige bygg.

Ta kontakt om du ønsker vår hjelp med takrenner og nedløpsrør.

I tillegg til takrenner og nedløpsrør kan vi også hjelpe med alt fra tetting av taklekkasjer til rehabilitering av tak og også legging av tak på nye boliger eller bygg.