Taksikring

Taksikring, å sikre taket slik at det er trygt for feiere, håndtverkere og andre som av ulike årsaker må kunne komme til - er noe vi har holdt på med i en årrekke. Vi har lang erfaring med taksikring for alle typer tak og takmaterialer. Vi har også et godt samarbeid med feiervesenet, og er derfor et godt valg for alt fra privatbolig til næringsbygg hva taksikring angår.

Alt fra produksjon til montering og service av taksikring

Uansett om det kun er snøfangere, eller om du har behov for stigetrinn, arbeidsplattformer, kroker for sikringsliner eller takstiger så kan vi hjelpe. Med eget verksted kan vi også produsere spesialtilpassede elementer til taksikring. Derfor er ingen taksikringsbehov for vanskelige for oss.

Taksikring i Oslo og omegn

Vi holder til sentralt i Oslo og kan fra våre lokaler på Alna/Furuset påta oss arbeid med taksikring i hele Oslo og omegn. Om det er behov for taksikring ved større prosjekter må du gjerne ta kontakt dersom prosjekter ligger litt utenfor Oslo og omegn. Med 130 års erfaring innen blikkenslagerfaget og som taktekkere, eget verksted og høyt fokus på egen og andre sikkerhet. Vi kan påta oss rådgivende kapasitet, produksjon, montering og service. Har du spørsmål om taksikring, eller behov for vår hjelp?

Ta kontakt i dag